Chordanova oefent alvast op de kerstliederen

15 sep , 12:00 Nieuws
optreden bussel 140 of 181
Na enkele weken zomerstop is gemengd zangkoor Chordanova sinds kort weer druk aan het repeteren voor de komende evenementen van dit najaar.
Het voelt soms gek om bij een buitentemperatuur van 30 graden kerstliederen te zingen, maar toch is dat een vast onderdeel van de repetities. Het kerstconcert, dat voor vrijdag 20 december in de Vredeskerk gepland staat, moet natuurlijk wel grondig voorbereid worden. Behalve dit kerstconcert staan ook nog enkele andere optredens op de agenda. Zo wordt er op zaterdag 26 oktober een korenfestival gehouden in de foyer van theater De Bussel ter gelegenheid van 80 jaar bevrijding van Oosterhout.
Diverse Oosterhoutse koren zullen hier hun opwachting maken en uiteraard zal Chordanova niet ontbreken. Enkele weken eerder, in het eerste weekend van oktober, zal het koor drie dagen in de Belgische Ardennen verblijven, waar in de Saint Nicolas kerk in La Roche en Ardenne op zondagochtend 6 oktober de mis opgeluisterd zal worden. Misschien wat ver van uw bed, maar mocht u in de buurt zijn, weet dan dat u van harte welkom bent om naar de mis en de koorklanken te komen luisteren.
Op zaterdag 14 september verzorgde het koor samen met enkele dansscholen en performers de opening van de Vredesweek. 
Voor meer informatie: www.chordanova.nl