De jacht op De Mol Oosterhout gaat weer van start!

29 mrt 2023, 6:45 Nieuws
mol oosterhout seizoen 4
Woensdagavond wordt eerste aflevering van het vierde seizoen van De Mol Oosterhout weer online gezet. De zoektocht kan weer worden gestart!

De Mol Oosterhout

De makers van De Mol Oosterhout hebben het afgelopen jaar weer volop afleveringen opgenomen voor het vierde seizoen van De Mol Oosterhout. De groep kandidaten dook vanaf de eerste opdracht in een avontuur vol met bedrog, verraad en plottwists. De groep kandidaten ging in Oosterhout de strijd aan met elkaar om De Mol te ontmaskeren. Op 1 na, die was De Mol en probeerde iedereen om de tuin te leiden. Maar wie?

Hoe werkt het spel?

Nog een korte uitleg voor wie het spel nog niet kent. De kandidaten van De Mol Oosterhout proberen zoveel mogelijk geld voor de groepspot te verzamelen door het spelen van opdrachten. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten een vragenlijst invullen over het wel en wee van De Mol. Wie het minst over De Mol weet moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over De Mol.

Eerste aflevering

Het gaat eindelijk beginnen, De Mol Oosterhout, seizoen 4. De kandidaten worden meteen in het diepe gegooid met ingewikkelde opdrachten en plot-twists. Kunnen zij hierdoor de mol in hun midden wel vinden? Er staat voor zowel de kandidaten als de kijkers ook nog een grote verrassing te wachten. In De Mol Oosterhout is niets wat het lijkt. Kijk hieronder naar de teaser van het vierde seizoen van De Mol Oosterhout en kijk vanavond naar de eerste aflevering op Youtube of ORTS Televisie!