Digitale collecte Cultuurfonds voor Theater de Schelleboom

30 mei 2021, 6:25 Nieuws
schelleboom
Deze week is de mobiele donatieweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds, waarvan de opbrengsten deels naar De Schelleboom gaan.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Ook in 2021 organiseert het Prins Bernhard Cultuurfonds weer dé inzamelingsweek om de cultuur een steuntje in de rug te geven. En dat is hard nodig na een bizar jaar waarin de culturele sector compleet op slot moest. Langzaam gaan we richting dat moment dat we weer open mogen. Daar zijn we enorm blij mee. We zijn er nog…..maar we zijn er nog niet. Komend seizoen wordt een mooi, maar ook een spannend seizoen. Daarom doet De Schelleboom mee aan deze digitale collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Nieuwe filmpjes pottenbakkerij

Al jaren houdt Theater de Schelleboom de voormalig pottenbakkerij en haar opgravingen in de best mogelijke conditie. Allemaal om de rijke historie van Oosterhout, als episch centrum van pottenbakkerijen in West Europa, in leven te houden. En door donaties blijft het ook voor iedereen beschikbaar! Sinds 2020 kan iedereen aanbellen bij Sjef van Loon, de laatste pottenbakker van Oosterhout. Nu bijna een jaar later, blijkt dat Sjef nog veel meer te vertellen heeft. Drie nieuwe filmpjes met leuke wetenswaardigheden over het pottenbakkersverleden van Oosterhout. Scan de QR-code en kijk mee!

Doneer aan De Schelleboom

Natuurlijk kun je doneren aan het Prins Bernhard Cultuurfonds, waarmee je de cultuur in ons land steunt. Je kunt er ook voor kiezen om Theater de Schelleboom direct te steunen via het Prins Bernhard Cultuurfonds door gebruik te maken van de onderstaande link. Alle donaties via deze link komen direct ten goede aan ons eigen Oosterhoutse Vestzaktheater. Klik op de onderstaande link om direct te doneren.