Feestelijke opening afdelingswoonkamers Park Zuiderhout

14 okt 2023, 6:49 Nieuws
park zuiderhout
Na een intensieve verbouwperiode van zes weken werden de afdelingswoonkamers op de eerste en tweede verdieping van Park Zuiderhout feestelijk geopend.

Park Zuiderhout

Evelien Brugmans, Projectmanager Welzijn & Zorg, deelde vol enthousiasme: "We streven ernaar het welzijn van de bewoners te verbeteren en hen een aangename, positieve en rustgevende leefomgeving te bieden. De woonkamers zijn speciaal ontworpen met aandacht voor dementiezorg, met zorgvuldig gekozen kleuren en materialen die rust en herkenning brengen bij de bewoners."

Verschillende disciplines

Bij het begin van het ontwerpproces waren medewerkers uit verschillende disciplines betrokken om de juiste kleuren en materialen, inclusief de stoffering, te selecteren en zo de ruimtes zo comfortabel mogelijk te maken. "Deze samenwerking legde een solide basis voor het uiteindelijke resultaat," voegde Evelien eraan toe.

Warme en gastvrije sfeer

Ondanks de gebruikelijke ongemakken tijdens renovaties, zijn zowel bewoners als medewerkers verheugd over wat ze ervoor in de plaats hebben gekregen. De herontworpen afdelingswoonkamers bieden nu een warme en gastvrije sfeer waar bewoners en medewerkers zich welkom voelen en zich meteen thuis voelen.