Groot succes voor het rugzakkenproject van Kleurrijk Leven voor Suriname

24 aug , 6:51 Nieuws
rugzakproject2
De oproep van de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname om bij te dragen aan het jaarlijkse rugzakkenproject heeft een overweldigend succes opgeleverd.

Rugzakproject

In juli kon je op Oosterhout Nieuws de oproep lezen van stichting Kleurrijk Leven voor Suriname. Dit hartverwarmende initiatief zorgt ervoor dat schoolkinderen in de door Krista en Paul ondersteunde tehuizen in Suriname het nieuwe schooljaar kunnen beginnen met een goed gevulde rugzak. Dankzij de warme betrokkenheid en vrijgevigheid van de Oosterhouters is het rugzakkenproject dit jaar een groot succes geworden.

Oosterhout is gul

Krista vertelt trots: "Dankzij de spontane en genereuze bijdragen van talloze donateurs, groot en klein, konden we niet alleen ongeveer 100 rugzakken vol met schoolspullen zoals pennen, schriften, etui's en agenda's versturen, maar ook een breed scala aan andere essentiële goederen zoals kleding, speelgoed en etenswaren. De steun uit onverwachte hoeken was hartverwarmend: gulle gevers stonden letterlijk aan de deur met meerdere tassen vol schoolmateriaal. Oosterhout heeft zich van haar meest gulle kant laten zien, en dat verdient absoluut erkenning!"

Extra noodzakelijke goederen

Krista gaat verder: "De behoefte in Suriname is groot, en dat werd eens te meer duidelijk toen we op de valreep, naast de rugzakken voor de door ons ondersteunde tehuizen, op dringend verzoek van andere tehuizen nog veel meer noodzakelijke goederen konden meezenden. Op vrijdag 23 augustus vertrok een grote zending die dankzij de vrijgevigheid van de Oosterhouters nu nog meer kinderen en tehuizen in Suriname kan bereiken."