Linkse Hobby Band speelt Liever in de KluiZ dan ThuiZ

18 okt 2023, 6:08 Nieuws
linkse hobby band
Op woensdag 18 oktober kun je genieten van een optreden van vijf uitzonderlijke muzikanten tijdens Liever in de KluiZ dan ThuiZ.

Liever in de KluiZ dan ThuiZ

De getalenteerde muzikanten van De Linkse Hobby Band hebben een ontembare passie voor het componeren, arrangeren, experimenteren en optreden. Ze genieten van het spelen en dat straalt van hen af. Het zijn vijf toonaangevende muzikanten die de hele wereld hebben doorkruist met hun muzikale talent. Met Pieter Bast op slagwerk, hij is de vaste drummer van het Quintet van Paul van Kemenade. Lucas Beekers, bassist en een virtuoos in wereldmuziek. Ben Boogaard, gitarist met een passie voor jazzfusion. Jos van den Dungen, een meester op de viool. En Hans Sparla, een multi-getalenteerde artiest met beheersing over de trombone en accordeon, en expertise in jazz, klassieke en wereldmuziek.

Meer informatie

Dit optreden markeert een geweldige start voor het nieuwe seizoen van de jazzserie Liever in de KluiZ dan ThuiZ. Een kaartje voor deze unieke avond kost 16 euro per stuk en het concert begint om 20.30 uur. Je kunt je kaartje direct reserveren via de link onderaan dit artikel. Liever in de KluiZ dan ThuiZ voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Je bent al vriend vanaf 25 euro. Wil je je hiervoor aanmelden meer informatie? Stuur dan een mail naar: [email protected]