Inschrijvingen 'De Nieuwe Strot' zijn begonnen

15 dec 2019, 6:30 Nieuws
strot
Ben jij zestien jaar of ouder, heb je een mooie zangstem en en je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de Nieuwe Strot iets voor jou!

De Nieuwe Strot

Op zondag 26 januari en zondag 9 februari vinden in Café Fwaajee bij Theater de Bussel de voorrondes plaats voor Brabants grootste zangwedstrijd: De Nieuwe Strot. Voor de winnaar staat een optreden op het Parkfeest 2020 en een professionele studio-opname op het programma! De bedoeling is dat je een drietal nummers instudeert, de muziek moet worden aangeleverd op een USB-stick. Een deskundige jury beoordeelt wie er in de halve finale op 8 maart met live band terug mag komen. Ga je door naar de halve finale dan wordt je begeleidt door een live-band en krijg je professionele coaching in zangtechniek en performance. Alles wat er nog komt kijken om jou nog beter te laten stralen! De finale van De Nieuwe Strot van Oosterhout is op 7 april, eveneens in Café Fwaajee bij Theater de Bussel met live band.

Geef je nu op!

Ben jij degene die het avontuur aandurft? Meld je dan nu aan via e-mail [email protected] Vermeld je naam, je leeftijd en de nummers die je wilt gaan zingen en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.