Joosterhouter presenteert Spel/borrelplank Rondje Oosterhout

04 nov 2022, 7:19 Nieuws
borrelplank
Joosterhouter
Joost Roovers, alias de Joosterhouter, introduceert de unieke Spel/borrelplank Rondje Oosterhout in samenwerking met Eastwood-Enzo.

Rondje Oosterhout

De Oosterhoutse vlog-koning Joosterhouter heeft wat leuks bedacht voor de feestdagen. Joost Roovers: "Rondje Oosterhout is een borrelplank voor een lekker stukkie kaas of worst met echte Oosterhoutse uitspraken. Maar wanneer je de plank omdraait, dan heb je een gezelschapsspel waarbij je onze stad leert kennen in een spelvorm. Zo sta je ineens in de rij bij 'Rij door de Klappeij' en moet je terug naar Mooie Keetje. Kortom, speelplezier voor jong en oud! En dit spel is gemaak zonder winstoogmerk maar alleen ter promotie van ons mooie Oosterhout!"

Cadeau-idee voor december

De standaard editie is gelaserd op een 5 mm triplex plank van 40 cm in doorsnede en kost € 23,95 inclusief dobbelstenen en pionnen. Er is ook een luxe versie beschikbaar voor € 49,95. De spelregels zijn gratis te downloaden via de link onderaan dit artikel. Je kunt je bestelling doorgeven via [email protected] of via door even te bellen naar 06 - 461 008 90.