KaaiHart verkoopt 'Doosjes vol Licht' voor de Oosterhoutse Voedseltuin

07 dec 2022, 6:54 Nieuws
kaaihart 2022
St. KaaiHart
De dames van Stichting KaaiHart hebben dit jaar weer een actie bedacht, dit jaar om de Voedseltuin te ondersteunen.

Stichting Kaaihart

Ook dit jaar kun je weer een lief blijmakertje bestellen van Stichting KaaiHart. Dit jaar is het blijmakertje een 'Doosje vol Licht', speciaal bedoelt voor mensen die wat licht en geluk kunnen gebruiken, zeker in deze bijzondere maand. Voor slechts 4,99 euro maak je iemand al blij. En met jouw aankoop maak je ook de Oosterhoutse Voedseltuin blij, want de opbrengst van deze actie gaat volledig naar dit Oosterhoutse initiatief. Stichting De Voedseltuin is een initiatief van vrijwilligers die mensen via de voedselbank minimaal drie keer per week voorziet van verse biologische groente en klein fruit.

Acties voor het goede doel

Marjolein en Soraya van Stichting Kaaihart hebben de afgelopen jaren al vaker een actie gehouden waarvan de opbrengst naar een lokaal goed doel is gegaan. Eerder verkochten ze Lichtpuntjes voor de Oosterhoutse Horeca (in coronatijd) en voor het Nationaal Schoolontbijt. Afgelopen zomer verkochten ze de Oosterhoutse Borrelplank waarvan de opbrengst naar Stichting MEK is gegaan. En nu zetten zij zich opnieuw in voor het goede doel en verkopen ze 'Doosjes vol Licht' waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de Oosterhoutse Voedseltuin.

Bestel nu!

Het 'Doosje vol Licht' is te bestellen via de link onderaan dit artikel voor 4,99 euro per stuk. Stichting KaaiHart: "Het is een enorm leuk cadeautje voor in de kerstboom of als steuntje voor iemand die wel wat licht nodig heeft." Ook de Lichtpuntjes van 2020 en 2021 zijn via deze webshop te bestellen, evenals een luxe versie van de Oosterhoutse Borrelplank die deze zomer werd aangeboden.