Kermisweerbericht: tropische middag en warme zomeravond

24 aug 2022, 6:15 Nieuws
kermis202219
Het wordt weer een zomerse dag met in de middag temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot tropische waarden van 30 tot 32 graden.

Kermisweer woensdag

Volgens de website Weeronline.nl kunnen we ons na een zwoele nacht opmaken voor een tropische dag. Het kwik kan vanmiddag oplopen tot waarden boven de 30 graden want de zon zal zich flink laten zien. Een heerlijke middag dus om een rondje kermis te doen. Het blijft vanavond tot ruim na zonsondergang boven de 20 graden en dus wordt het een aangename zomeravond om lekker lang buiten te blijven!

Geen vuurwerk als afsluiter

Vanmiddag kun je tussen 13.00 en18.00 uur kijken naar de ‘lachen is oké show’ van Theater Arto Laros en is er tussen 14.00 en 16.00 uur een Prinsessenfeest op de Markt. Een vuurspuwer zal tijdens de kermis op dinsdag tussen 21.00 en 22.00 uur zijn kunsten vertonen. Dit jaar is er geen vuurwerkshow om de kermis af te sluiten. Een woordvoerder van de gemeente liet eerder al aan Oosterhout Nieuws weten dat de huidige omstandigheden het te ingewikkeld maken en ervoor is gekozen om andere nevenactiviteiten te organiseren.

Ruim 50 attracties

Vandaag is de laatste dag van de Oosterhoutse kermis Er zijn dit jaar ruim 50 attracties te vinden op het Slotjesveld en op de Markt. Zo zijn bijvoorbeeld de Base Jumper, Kop van Jut XXL, Rue de Paris en Fire Ball en nog veel meer andere attracties te vinden op de Oosterhoutse kermis. Op de Markt kun je de nostalgische kermis vinden met de Rupsbaan, Draaimolen, Zweefmolen, Bootjesmolen, Snoepkraam, Ballenfontein en Luchtschommels.