Mendoo zoekt gastouder voor één of meerdere katten in Oosterhout

23 jul , 6:43 Nieuws
kat poes
Op Oosterhoutvoorelkaar.nl vind je diverse vacatures voor vrijwilligerswerk. Zo is Mendoo met spoed op zoek naar gastgezinnen en gastouders die tijdelijk één of meerdere katten willen opvangen.

Gastouder voor huisdieren

Ben je in de gelegenheid om één kat of meerdere katten (van één eigenaar) een veilige en liefdevolle plek te geven voor de periode variërend van een paar maanden tot maximaal een jaar? En kun jij zorgen voor de liefde en de aandacht die het beestje nodig heeft? Dan zoekt Mendoo jou!

Tijdelijke opvang

De eigenaren van deze dieren kunnen tijdelijk niet voor hun dier zorgen, omdat zij bijvoorbeeld gevlucht zijn voor huiselijk geweld en in een Blijf van mijn Lijf-huis verblijven. Uiteraard worden dierenartskosten vergoed en is de anonimiteit van gastgezinnen en gastouders altijd gewaarborgd.

Ervaring geen vereiste

Het is fijn als je ervaring hebt met het verzorgen van katten, maar dit is geen vereiste. Vanwege de achtergrond van deze huisdieren heeft het de voorkeur als je zelf geen dieren hebt of jij en jouw dieren al ervaring met angstige/getraumatiseerde huisdieren hebben. Iets voor jou? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie. Wil je liever een hond opvangen? Ook dan kan je je natuurlijk altijd aanmelden als gastouder!