Kijk nu naar de tweede aflevering van De Mol Oosterhout

06 apr 2023, 6:35 Nieuws
mol oosterhout seizoen 4
Marnix, Bryan, Anne, Morris, Rosalie, Erik, Dennis, Toby en Ilse gaan op zoek naar de mol in de tweede aflevering van De Mol Oosterhout.

De tweede aflevering

De kandidaten hebben geen idee wat hen te wachten staat. Ze zijn opgesplitst in twee, maar in welke groep zit toch de Mol.
De kennis die ze over elkaar hebben opgedaan is hard nodig, want het eerste rode scherm komt eraan. Houden ze het hoofd koel tijdens verschillende opdrachten in de natuur? En weten de kandidaten genoeg van elkaar om de test te overleven?

De Mol Oosterhout

Nog een korte uitleg voor wie het spel nog niet kent. De kandidaten van De Mol Oosterhout proberen zoveel mogelijk geld voor de groepspot te verzamelen door het spelen van opdrachten. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten een vragenlijst invullen over het wel en wee van De Mol. Wie het minst over De Mol weet moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over De Mol. Maar niets is wat het lijkt...