Nog enkele kramen beschikbaar voor vrijmarkt Koningsdag

22 apr 2022, 6:20 Nieuws
koningsdag vrijmarkt
Het Oranje Comité heeft nog enkele kramen beschikbaar voor de traditionele vrijmarkt op Koningsdag in het Slotpark.
Vanaf begin problemen met kramensite Vrijmarkt en betaling via Mollie, vanaf vanmiddag 12.00 uur is het eindelijk geheel opgelost, maar er zijn nog kramen beschikbaar voor Koningsdag, dus pak u kans, het gaat mooi weer worden dus kans om de overtollige spullen van de hand te doen.
Na een valse start afgelopen zaterdag gaan vandaag vanaf 9.30 uur de kramen voor de vrijmarkt op Koningsdag opnieuw in de verhuur.

Vrijmarkt Koningsdag

Tijdens Koningsdag op 27 april is er weer de traditionele vrijmarkt. Evenals voorgaande jaren staan er alleen kramen in Slotpark-Oost. Wie eerder een kraam probeerde te bemachtigen kreeg dit niet altijd voor elkaar. Bob Mook van het Oranje Comité Oosterhout: “Vanaf het begin hebben veel bezoekers van onze kramensite voor de Vrijmarkt problemen ondervonden. Met name waar dat gaat over de betaling via Mollie. Sinds donderdagmiddag is het eindelijk helemaal opgelost."

Nog kramen beschikbaar

Bob Mook: “En er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor Koningsdag. Pak dus jouw kans! Het belooft mooi weer te worden en dus de ideale kans om je overtollige spullen van de hand te doen!” De huur voor een hele kraam is 34 euro, voor een halve kraam 17 euro. De verhuur gebeurt op volgorde van binnenkomst. De verkoop vanaf kleedjes tussen de kramen is verboden. Het reserveren van een kraam kan via de onderstaande link.