Ontmoeten, vragen en ontdekken doe je tijdens de Alphacursus

16 mei , 5:58 Nieuws
bidden
De Catharinaparochie start op 19 september met een cursus voor iedereen die meer wil weten over het katholieke geloof. Deze ‘Alphacursus’ geeft ook ruimte voor gesprek en voor het delen van ideeën.

Ontdek het katholieke geloof

Alpha is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar het katholieke geloof. Het biedt een open ruimte om in gesprek te gaan, je vragen te stellen en je ideeën te delen. Samen denk je na over tien inspirerende onderwerpen, waarbij iedereen zijn eigen inbreng heeft. Het is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, altijd iets nieuws te leren, en dat allemaal geheel gratis. Elke Alpha-bijeenkomst begint met een heerlijke maaltijd, speciaal voor jou verzorgd. Na het eten volgt een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen, verzorgd door wisselende inleiders. Vervolgens is er volop ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Praktische Informatie

Alpha bestaat uit tien bijeenkomsten op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en één keer in het weekend op vrijdagavond en zaterdag overdag. De data zijn: 19 en 26 september, 3, 10, 17, 24 en 31 oktober, 7, 15 (vrijdag) en 16 (zaterdag) november, en 21, 28 november, 5, 12 en 19 december. De bijeenkomsten vinden plaats bij Verrijzeniskerk aan de Vondellaan 43 in de wijk Oosterheide. Je vindt meer informatie in het filmpje onderaan dit artikel. Klik op de onderstaande link om je direct in te schrijven of mail voor meer informatie naar Natascha Bakx op [email protected]