Oosterhouter Noud Bakx in seizoen 2 van Het Onbekende

24 okt , 6:41 Nieuws
noud bakx
RTL Nederland
Oosterhouter Noud Bakx doet dit jaar mee aan het tweede seizoen van het spannende RTL4 televisieprogramma Het Onbekende.

Het Onbekende

De opnames van het tweede seizoen van Het Onbekende vonden in april plaats in Bulgarije, waar zestien onbekende Nederlanders een avontuurlijke reis ondernamen, die symbool staat voor de uitdagingen van het leven. In het programma moeten de deelnemers keuzes maken tussen zekerheid en het loslaten van controle, terwijl ze onderweg eliminaties en plottwists proberen te overleven. In de finale staan de twee overgebleven deelnemers tegenover elkaar, waar presentator Renze Klamer hen het ultieme dilemma voorlegt.

Oosterhouter Noud Bakx

Het tweede seizoen van Het Onbekende belooft nog meer spanning en een verrassende wending. Dit keer doen er uitsluitend onbekende Nederlanders mee – geen BN'ers, maar gewone mensen die hun comfortabele dagelijks leven achter zich laten en het avontuur van hun leven aangaan. De Oosterhouter Noud Bakx (35) is een van de deelnemers. Volgens de website van Het Onbekende is Noud een grote, stoere man met een zacht, zorgzaam karakter. "Hij woont in Oosterhout en werkt al twaalf jaar als verzorgende IG. Normaal kiest Noud voor veiligheid, maar nu wil hij uit zijn comfortzone stappen. Zijn sterke fysieke conditie en gunfactor kunnen hem goed van pas komen in het spel."

Persoonlijke verhalen

De deelnemers worden in een volledig onbekende situatie geplaatst, wat de psychologische druk dit seizoen nog verder opvoert. Wat dit seizoen extra bijzonder maakt, is de nadruk op de persoonlijke verhalen van de deelnemers. Naast hun strijd om in het spel te blijven, krijgen we ook een inkijkje in hun emotionele groei tijdens het avontuur. Hierdoor wordt Het Onbekende niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een intense, persoonlijke reis.  Wil jij weten hoe Noud het er vanaf heeft gebracht? Het nieuwe seizoen van Het Onbekende begint op donderdag 31 oktober en is om 20.30 uur te zien op RTL 4 en Videoland. KLIK HIER voor meer informatie