Oosterhoutse Naomi van de Wouw (25) schrijft boek over Anorexia

14 aug , 6:03 Nieuws
noami vd wouw
De 25-jarige Naomi van de Wouw uit Oosterhout heeft onlangs haar eerste boek, ‘Ik wilde waaien’, uitgebracht.

Boek 'Ik wilde uitwaaien'

Het boek ‘Ik wilde waaien’ is een intiem en persoonlijk verhaal waarin Noami haar strijd met anorexia beschrijft en de lange weg naar herstel. Noami: "Door middel van dagboekfragmenten, gedichten en tekeningen neem ik de lezer mee in mijn wereld. Ik deel mijn diepste gevoelens van verdriet en angst, maar ook de zorgen en onmacht van mijn dierbaren. Tegelijkertijd benadruk ik de hoop, vastberadenheid en moed die mij uiteindelijk hebben geholpen om door te gaan."

Eetstoornis

Het boek biedt een unieke inkijk in de belevingswereld van iemand met anorexia en geeft inzicht in de gedachten en emoties die hiermee gepaard gaan. Noami: "Met ‘Ik wilde waaien’ hoop ik anderen te kunnen helpen. Ik wil erkenning en herkenning bieden aan mensen die te maken hebben met eetstoornissen, zowel zij die zelf strijden als hun naasten.

Hoop

Bovenal wil ik een boodschap van hoop overbrengen: de strijd tegen een eetstoornis is het altijd waard, hoe zwaar en langdurig deze ook mag zijn. Het leven na herstel is waardevol, en ik wil iedereen die nu nog vecht, aanmoedigen om vol te houden. Daarnaast kan mijn boek bijdragen aan een groter bewustzijn rondom eetstoornissen en de immense impact die deze kunnen hebben op iemands leven." Het boek kost 20 euro en is verkrijgbaar via de onderstaande link.