Oosterhoutse volkszanger Damien schittert binnenkort in Holland's Got Talent

07 sep , 6:46 Nieuws
damien2
De Oosterhoutse volkszanger Zanger Damien gaat optreden tijdens het populaire RTL4 televisieprogramma Holland's Got Talent.

Zanger Damien

De Oosterhoutse volkszanger Zanger Damien gaat binnenkort een spannend nieuw hoofdstuk in zijn carrière tegemoet. Hij doet namelijk mee aan het populaire televisieprogramma Holland's Got Talent. Damien vertelt: "Ik droom er al langere tijd van om mijn muzikale talent op nationaal niveau te laten zien. Met mijn deelname aan Holland's Got Talent hoop ik niet alleen de jury te imponeren, maar ook het publiek recht in het hart te raken!"

Holland's Got Talent

Tijdens Holland's Got Talent krijgen talenten uit heel Nederland de kans om hun kunsten te tonen aan een breed publiek en een jury. De show biedt een podium aan een diversiteit aan artiesten, variërend van zangers en dansers tot goochelaars en acrobaten. De deelnemers strijden om een plek in de finale en maken kans op een indrukwekkende hoofdprijs. De juryleden beoordelen de optredens en beslissen wie er doorgaat naar de volgende ronde.

Kijk mee!

Damien’s deelname zal zonder twijfel een spannend moment zijn voor de fans die hem al lange tijd volgen. Of hij door mag naar de volgende ronde, is natuurlijk nog de vraag, maar één ding is zeker: zijn optreden zal met veel enthousiasme worden bekeken. Mis het niet op 11 oktober, om 20.00 uur op RTL4, wanneer Oosterhoutse trots Zanger Damien zijn talent laat schitteren in Holland's Got Talent. En tot die tijd kun je hieronder luisteren naar zijn nieuwste single 'Dromen worden waar'. (foto's: Zanger Damien)