Poppy's verkoopt kaarsenzakken voor Lichtjesavond op 16 december

29 nov 2022, 7:03 Nieuws
kaarsenzakken lichtjesavond
Inloophuis Poppy’s, centrum voor leven met en na kanker, verkoopt kaarsenzakken voor de Lichtjesavond op 16 december op de Leijsenakkers.

Kaarsenzakken voor Poppy's

Inloophuis Poppy's is weer gestart met de jaarlijkse verkoop van kaarsenzakken. Je kunt deze mee naar huis nemen om te versieren en om deze in huiselijke kring te ontsteken, maar je kunt deze ook meenemen op de Lichtjesavond op 16 december op Herdenkplaats Leijsenakkers. Hier zorgen de kaarsenzakken altijd voor een sfeervolle verlichting van de begraafplaats.

Verkooppunten

Op 29 november en 9 december staan de vrijwilligers van Poppy's tussen 14.00 en 16.00 uur in een standje op het Hemaplein in winkelcentrum Arendshof. Je kunt hier dan terecht voor de aankoop van een kaarsenzak of een speciale set kerstkaarten. Ook kun je iedere dinsdag- en donderdagmiddag terecht bij Poppy's aan de Mathildastraat, op 10 december bij de Santarun en op 18 december tussen 14.00 en 17.00 uur op de schaatsbaan IJsmarkt op de Markt.

Kerstkaarten

De kaarsenzakken kosten 3,00 euro per stuk inclusief kaarsje en de kerstkaarten worden verkocht voor 5,00 euro per set van 9 kaarten. De opbrengsten van de kaarsenzakken en de kerstkaarten komen ten goede aan de activiteiten die Poppy’s organiseert voor haar gasten. Wil je eigen kerstkaarten laten maken en Poppy's steunen? Dan kun je bij TotalPrint je eigen kerstkaarten laten ontwerpen. Van iedere kerstkaart die zij maken gaat 0,20 euro naar Poppys. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.