Verduurzamen in de Componistenbuurt? Dat kan samen met de buren!

26 jan , 6:32 Nieuws
duurzaam
Buurtkracht
The Green House staat 31 januari bij de Bunthoef en 2 februari van 15.00 tot 19.00 uur op het plein bij de speeltuin aan de Beethovenlaan.

Samen energie besparen

Het is koud. Met de torenhoge energieprijzen en veranderende weersomstandigheden is het nu meer dan ooit slim om je huis te isoleren. En nóg slimmer is om dit samen met je buren te doen. Want dan is het niet alleen goedkoper, maar ook veel leuker! Energiecoaches Coen de Vos en Cees van Rijen van ONE komen in actie, bieden hulp en willen samen met buren de huizen in de Componistenbuurt verduurzamen.

Zinvol én leuk

“Samen energie besparen werkt. Dus buren, kom vooral langs of vul onze buurtenquête in”, zegt Coen. Hij is de initiatiefnemer van het buurtteam in de Componistenbuurt en krijgt hulp van Stichting Buurkracht die al honderden buurten hielp met verduurzamen. “Als buren de krachten bundelen, komen ze tot mooie oplossingen. Samen bespaar je dus al gauw meer dan alleen! En dat zorgt voor veel enthousiasme in de wijk en bij de buurtbewoners.”

Bezoek The Green House

Inwoners van de Componistenbuurt zijn van harte welkom bij The Greenhouse om deze plannen te horen en kennis te komen maken. The Green House staat woensdag 31 januari bij de Bunthoef tijdens de weekmarkt en vrijdag 2 februari van 15.00 tot 19.00 uur op het plein bij de speeltuin aan de Beethovenlaan / Lisztstraat. Coen en Cees beantwoorden daar samen met een medewerker van de gemeente Oosterhout alle vragen over duurzaamheid en isoleren. Klik voor meer info op de onderstaande link.