Winterse IJsmarkt keert terug met schaatsplezier en curling

22 okt , 6:36 Nieuws
ijsmarkt schaatsbaan
IJsmarkt Oosterhout
Van 7 december 2024 t/m 5 januari 2025 opent de overdekte schaatsbaan opnieuw haar deuren voor een maand vol winterse gezelligheid.

Schaatsbaan IJsmarkt

Ook deze winter biedt de IJsmarkt weer volop schaatsplezier, curling en winterse lekkernijen. Dankzij de overdekte schaatsbaan kunnen liefhebbers, ongeacht het weer, zorgeloos hun rondjes schaatsen. Rondom de baan staan kraampjes waar bezoekers zich kunnen opwarmen met heerlijke winterhapjes. Een van de hoogtepunten van dit seizoen is de terugkeer van de populaire curlingavonden.

Feestelijke opening

De IJsmarkt opent op zaterdag 7 december 2024 en blijft geopend tot en met zondag 5 januari 2025, dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur. Houd er rekening mee dat op feestdagen en tijdens speciale evenementen aangepaste openingstijden gelden. Het is daarom aan te raden om vooraf het programma te checken. Entree voor de schaatsbaan bedraagt €5,50 per persoon. Mis vooral de feestelijke opening niet op vrijdag 13 december om 19.00 uur. Zet de datum alvast in je agenda en kom genieten van een sfeervolle avond vol schaatsplezier!