Woensdagmiddag officiële aftrap van het Junior Citytrainer-programma

11 okt 2023, 6:29 Nieuws
citytrainers
inoosterhout.nl/citytrainer
Tijdens het Junior Citytrainer-project krijgen enthousiaste kinderen uit groep 8 de kans om sportieve en culturele activiteiten te organiseren en te leiden.

Junior Citytrainer

Dit schooljaar hebben zich talloze kinderen aangemeld, wat resulteerde in tientallen nieuwe Junior Citytrainers. Gedurende het hele schooljaar zullen deze kinderen, onder begeleiding van de sportcoaches van Moove, werken aan het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen, presenteren voor groepen, en samenwerken om later in het jaar een geweldig evenement te organiseren.Voor de deelnemers is dit een geweldige gelegenheid om hun creatieve en sportieve talenten verder te ontplooien. Tegelijkertijd vormen ze een nieuwe bron van sociale en maatschappelijke activiteiten voor onze stad.

Officiële aftrap

De officiële aftrap van het Junior Citytrainer-programma vindt plaats op woensdag 11 oktober om 16.00 uur in de gymzaal aan de Ridderstraat. Op dat moment krijgen de kinderen hun officiële Junior Citytrainer t-shirts, met trots toegejuicht door hun ouders/verzorgers. De t-shirts worden uitgereikt door Wethouder Arnoud Kastelijns. Na deze ceremonie zijn de Junior Citytrainers klaar om gedurende het komende jaar actief te zijn en bij te dragen aan verschillende activiteiten. Je herkent ze aan hun opvallende oranje t-shirts.