Zomerkaravaan biedt een zomervakantie vol activiteiten

05 jul 2023, 6:45 Nieuws
zomerkaravaan
Tijdens de zomervakantie wordt dit jaar weer de Zomerkaravaan georganiseerd. In de vakantieweken vinden er overal in de gemeente activiteiten plaats voor de jeugd, waaraan zij gratis deel kunnen nemen.

Zomerkaravaan

Verantwoordelijk wethouder van der Zanden is trots op het mooie programma. “Ik ben blij dat de thuisblijvers en degene die zich geen (lange) vakantie kunnen veroorloven, op deze manier ook lekker kunnen spelen, sporten en elkaar kunnen ontmoeten. Dankzij de medewerking van allerlei Oosterhoutse verenigingen, organisaties en betrokken vrijwilligers hebben we weer een divers programma samengesteld”.

Volop activiteiten!

Niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor tieners is er genoeg te doen. Jongeren kunnen bijvoorbeeld meedoen aan de City Escape, Wie is de Mol Oosterhout?, Bubbelvoetbal, koken, suppen of linoleumdruk maken. Voor kinderen zijn er spelletjes, maar ook sportieve én creatieve activiteiten. Je kunt zelfs een middag dieren gaan verzorgen bij het MEK! Ben je gek op bouwen? Dan kun je bij het Speelgoedmuseum gaan bouwen met Meccano. Creatief? Ga lekker een stippenschilderij maken bij Bock of je lievelingsdier maken bij H19. Heb je wel eens de Bombast speurtocht gedaan? Die is ook gratis. Voor de allerkleinsten is er ook het peuterzwemmen.

Doe mee

De komende dagen krijgen alle kinderen op een Oosterhoutse basisschool een flyer mee naar huis. Je kunt de flyer ook HIER
downloaden. Inschrijven kan via link onderaan dit artikel. Daar vind je de hele zomer het actuele aanbod. Kortom, genoeg te beleven tijdens de zomervakantie!