Eet en drink vandaag bij De Beren in de strijd tegen Alzheimer

Foto: De Beren Oosterhout

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag en Erik Oomes van de Beren Oosterhout heeft deze ziekte helaas van dichtbij mee moeten maken. Hij wil er mede voor zorgen met de rest van Oosterhout dat deze ziekte andere families bespaard gaat blijven. 

Beregoede actie: eten voor het goede doel

Wanneer je vandaag wilt gaan lunchen, dineren of zomaar een borrel wilt drinken kun je meteen een steentje bijdragen aan de actie ‘Oosterhout Loopt voor Alzheimer’. Eigenaar Erik Oomes van restaurant De Beren op de Markt legt uit hoe. “Vandaag wordt 10% van de dagomzet van De Beren Oosterhout afdragen aan onze actie ‘Oosterhout Loopt’. Daarnaast wordt aan iedere klant gevraagd het bedrag op de bon naar boven af te ronden en wordt alle fooi vandaag aan Stichting Alzheimer Nederland geschonken.” Vorig jaar werd dezelfde actie gehouden en hebben we ruim 1.300 euro opgehaald. “Daar moeten we dit jaar ruim overheen kunnen!”, aldus een enthousiaste Erik. “Op weg naar een Alzheimervrije generatie!”

Oosterhout Loopt voor Alzheimer

Op 6 oktober lopen ruim 300 Oosterhouters mee met de Singelloop in Breda in de groep ‘Oosterhout Loopt voor Alzheimer’. Fabiënne Huisman en Erik Oomes proberen op deze manier geld op te halen voor Alzheimer Nederland. Aan de aanloop naar de Singelloop wordt wekelijks aan een van de lopers gevraagd om een blog te schrijven voor Oosterhout Nieuws. Zo is vandaag het woord aan Daniëlle die vertelt over haar opa die aan Alzheimer leed. En over de statiegeldactie van haar zoon Sem. Alle blogs kun je hier teruglezen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden