Oosterhout Loopt: “Let’s do it!”

Foto: Judith Beenakkers

Nog 2 weekenden tot de Bredase Singelloop op 2 oktober. Dan is het ook Oosterhout loopt in de strijd tegen Alzheimer. Deze week de blog van Judith Beenakkers.

Let’s do it!

Even voorstellen… ik ben Judith Beenakkers, samen met Bas en ons team runnen wij de Paskaemer. Toen Fab ons benaderde om te sponsoren voor het doel Alzheimer hoefden we daar geen moment over na te denken. Sponseren is goed te doen, de grootste uitdaging zit hem in zelf ons steentje bij te dragen door te lopen. Maar wij besloten er gewoon voor te gaan. En niet wij samen, maar met het hele team. Waar onze kledingzaak anders 7 dagen in de week geopend is, sluiten wij zondag 2 oktober de deuren zodat wij ons als team kunnen inzetten voor Alzheimer.

Wij als team hebben allemaal 1 ding gemeen, we houden van een drankje en een goed feestje. Sportief zijn we allemaal op ons eigen manier, maar om heel eerlijk te zijn… we zijn allemaal geen hardlopers. De 1 daagt zichzelf uit in de sportschool, de ander speelt handbal of waterpolo. Bas en ik trainen samen twee keer per week, slaan er daar lekker op los en werken aan onze conditie en kracht.

De afgelopen weken heb ik af en toe een interval training op de loopband bij de sportschool meegepakt, en Bas trapt graag een balletje bij SCO. Dus van trainen is weinig gekomen. Maar het team van de Paskaemer gaat deze uitdaging aan, en lopen die 5 kilometer uit, al moet het op karakter! Samen sterk. Heb jij nog niet gesponsord, maar draag je wel graag bij aan Alzheimer, doneren kan nog altijd, tik op de link. OOSTERHOUT LOOPT VOOR ALZHEIMER Let’s do it!

Ruim 300 deelnemers!

Er lopen dit jaar ruim 300 Oosterhouters mee tijdens de Singelloop voor deze actie. Zij zijn herkenbaar aan hun fluoriserend gele t-shirt. Gisteren zijn deze allemaal in tassen gedaan, samen met de startnummers. Het ophalen van de shirts & startnummers is op zaterdag 24 en zondag 25 september van 11.00 tot 14.00 uur bij Restaurant De Beren op de Markt 22. Ben jij geen loper? Dan kun je de actie ook financieel ondersteunen door een donatie te doen via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen