Oosterhout loopt tijdens Singelloop bijna 13.000 euro bij elkaar voor Stichting Alzheimer

Foto: Oosterhout Loopt

Vorige week werd de Singelloop in Breda georganiseerd en liepen ruim 300 Oosterhouters bijna 13.000 euro bij elkaar voor Alzheimer Nederland. De laatste blog is van Fabienne, Erik en Joeri.

Oosterhout loopt wat was je mooi!

Dankbaarheid overheerst. We hebben vorige week zondag in Breda echt een geweldige dag beleefd met alle deelnemers. Nu is het tijd om de balans op te maken en onze dankbaarheid te uiten. Vanaf half tien zondagochtend stroomde café Parkzicht vol met gele lopers. We waren met zo veel dat we opvielen en hoge ogen gegooid hebben in Breda tijdens de Singelloop. Wij zijn ontzettend trots op jullie allemaal! Er zijn PR’s verbeterd, er zijn nieuwe loopvriendschappen gesloten, er was veel positiviteit, energie, sportiviteit, maar vooral veel plezier. Met trots kijken Erik, Joeri en ikzelf terug op Oosterhout loopt editie 2022. Alles voor het goede doel, ook dat is gelukt: we hebben uiteindelijk gezamenlijk €12.925 opgehaald voor Alzheimer Nederland.

We willen alle sponsors echt enorm bedanken, mede door jullie hebben we dit prachtige bedrag binnengehaald. De organisatie van Oosterhout loopt is een flinke klus maar wij kregen dit keer wederom ontzettend veel hulp. Serieus, zonder vrijwilligers en mensen met een heel groot hart is het niet te doen. Onze grote dank gaat dan ook uit naar Sandra Huisman, die alle administratieve ondersteuning heeft verzorgd en samen met haar dochters, mijn nichtjes: Felice en Indy, voor alle driehonderd lopers de tasjes met shirt en startnummers heeft klaargezet. Zo ontzettend fijn dat we altijd welkom waren bij Erik in zijn restaurant De Beren, ondanks dat het vaak superdruk was in de zaak, werden de Oosterhout lopers prima verzorgd.

Dank Dennis van Gageldonk, die de site van Oosterhout loopt onderhield en soms knettergek werd van ons. Dank Danielle Boesjes voor het ontwerpen van een prachtig nieuw logo van Oosterhout Loopt, het verzamelen van alle logo’s voor de posters en het shirt. Dank Sherman voor de geweldige shirts en prettige samenwerking, maar vooral dank aan alle lopers, want zonder jullie is er echt niks aan.

Wij hebben zo genoten, op naar Oosterhout loopt in Oosterhout. Dit nieuwe evenement gaan we, hopelijk, met wederom een hele grote groep fanatieke lopers goed op de kaart zetten! Informatie hierover volgt spoedig maar houd de socials zeker in de gaten, wij hebben er nu al zin in. Tot volgend jaar!

Sportieve groeten van Fabienne, Erik en Joeri

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen