Parkfeest maakt goede doelen zichtbaarder

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Tijdens de kaartverkoop van het Parkfeest kun je dit jaar kiezen welk goed doel je extra zou willen ondersteunen.

Parkfeest 2020

Het Parkfeest wordt dit jaar georganiseerd op 5, 6, 7 juni. Parkfeest Oosterhout is ooit opgericht ter ondersteuning van de Mienushal, de bouwhal carnavalswagens. Maar de afgelopen 23 jaar is het een grote financiële ondersteuner geworden van diverse andere maatschappelijke doelen en is er ruim 6 ton uitgekeerd aan goede doelen. Ook in 2019 is er voldoende winst gemaakt om cheques te kunnen uitdelen aan enkele goede doelen in Oosterhout. Dit keer worden de cheques uitgereikt op Parkfeestzaterdag. Daarmee worden de goede doelen en de vrijwilligers extra in het zonnetje gezet.

Zelf kiezen goede doel

Nieuw dit jaar is dat je bij het aankopen van je ticket zélf een goed doel kunt kiezen. Per verkocht ticket gaat er dan één euro naar dat goede doel. Ongeacht de resultaten van het Parkfeest is deze bijdrage gegarandeerd voor de goede doelen. Je kunt dit jaar kiezen uit 4 goede doelen:

  • Milieu Educatief Centrum & Kinderboerderij
  • Goederenbank Baronie (waar de Voedselbank Oosterhout onder valt)
  • Atletiek & Trimvereniging Scorpio
  • En natuurlijk Stichting Mienushal, daar waarmee het Parkfeest ooit begon)

Artiesten en kaartverkoop

Op 19 januari worden om 15.00 uur enkele optredende artiesten bekendgemaakt. Op dat moment start ook de verkoop van de kaarten. Daarnaast kan het Parkfeest altijd nog sponsors en vrijwilligers gebruiken. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden