Op weg naar het Parkfeest: Les Truttes

Foto: Still Youtube

Op 10, 11 en 12 juni 2022 staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een fantastische line-up met namen als Kris Kross Amsterdam, Nielson, Maan, Loïs Lane, S10 en vele anderen. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de vrijdag: Les Truttes.

Les Truttes

Les Truttes bestaan in 2021 zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG? Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’! Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- theater- en festivalcircuit. Een band die meerdere malen het Slotpark al op de grondvesten deed schudden! Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’! Het optreden op het Parkfeest wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’

(tekst gaat verder na de video)

Kaarten en meer informatie

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een ticket voor vrijdag kost 19,50 euro, zaterdag 39,50 euro en een passe-partout voor beide avonden kost 49,50 euro. Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. Daarom kun je hier aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. En wil je Festifan worden? Dit kun je eenvoudig regelen bij het bestellen van je tickets!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen