Ook On The Edge & Crazy Little Things op Parkfeest 2023

On The Edge
On The Edge
Foto: Parkfeest

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Op Vrijdagavond start Parkfeest traditioneel met de Tribute Night. Dit jaar met onder andere Sticky Fingers (Rolling Stones), Present Danger (Metallica) en Rondje Doe Maar (Doe Maar). Daar worden nu Ook On The Edge en Crazy Little Things aan toegevoegd, waarmee het vrijdagavondprogramma compleet is.

Crazy Little Things (Queen)

Crazy Little Things neemt je mee op reis door het tijdperk waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband aller tijden. Alle tophits zoals ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’ en ‘Bohemian Rhapsody’ komen langs. De leden van de band zijn stuk voor stuk diehard Queen-fans, wat duidelijk hoorbaar is. Bombastische sound, oog voor detail en ingenieuze koorarrangementen verpakt in een wervelende liveshow. Met groot respect voor Queen eren Crazy Little Things hun helden. “Je kunt alles doen met mijn muziek, maar maak me niet saai”, was een van de laatste woorden van zanger Freddie Mercury. Queen is nog steeds hot, voor jong en oud!

On The Edge (U2)

De Oosterhoutse U2 tributeband On The Edge weet de nummers en hits van U2 feilloos na te spelen zodat deze goede herinneringen gegarandeerd opgeroepen worden. Klassiekers als ‘I will Follow’, ‘Vertigo’ en ‘Sunday Bloody Sunday’ geven je zo’n lading energie en enthousiasme dat je niet anders kan dan de band volgen. Natuurlijk komen nummers als ‘Beautifull day’, ‘Bad’, ‘Where the streets have no name’ en ‘One’ voorbij. In hun dynamische liveshow worden alle opzwepende meezingers afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades. On The Edge is een zeer ervaren U2-Tributeband. Ze brengen een geweldige licht- en videoshow mee zodat de beleving echt 100% is. Deze band levert absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2.

Parkfeest op zaterdag en zondag

Op zaterdag gaat het Slotpark met onder andere Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez gegarandeerd volledig op zijn kop. Meer namen worden op een later moment bekend gemaakt, wat ook geldt voor het programma van de (gratis) Parkfeestzondag. Tickets voor de vrijdagavond kosten los 19,50 per persoon. De zaterdagavond kost los 42,50 euro en een passe-partout (vrijdag+zaterdag) kost 52,50 euro. Van iedere verkocht ticket gaat 1 euro naar een door jou geselecteerd Oosterhouts goed doel. Kaarten zijn verkrijgbaar via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen