Op weg naar het Parkfeest: Krezip

Foto: Krezip

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Krezip.

Krezip

De band Krezip ontstond in 1997 in Tilburg. Daarna stonden ze diverse malen in het Slotpark op het Parkfeest met hits als I Would stay, Sweet Goodbyes en Lost Without you. De band maakte 11 jaar na hun ontstaan in 2008 bekend te gaan stoppen, maar kwam in 2019 weer bij elkaar voor een reünie op Pinkpop. De band was zo verrast door alle positieve reacties op hun reünie, dat ze geïnspireerd raakten meer nieuwe muziek te schrijven en lanceerden ze hun eerste album in twaalf jaar tijd: Sweet High. Vorige maand kwam hun nieuwe album ‘Any Day Now’ uit. Kortom, ze nemen volop nieuwe muziek en oude bekende hits mee tijdens hun optreden in ons mooie Slotpark op Parkfeestzaterdag.

Tickets

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Je kunt hier ook alvast consumptiemunten kopen. Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen