Kraantje Pappie is de afsluiter van het Parkfeest

Foto: Screenshot

Zaterdagmiddag werd bekendgemaakt dat Kraantje Pappie de afsluiter is van de zilveren editie van het Parkfeest op zondag.

Parkfeest Familiedag

Op 2, 3 en 4 juni wordt voor de 25e keer in het Slotpark het Parkfeest georganiseerd. En de zondag is de traditionele familiedag met gratis entree en een zeer gevarieerd programma voor het hele gezin. Eerder werd al bekend dat onder andere Extince, Vinzzent en Roberto Jacketti & The Scooters op zondag het podium zullen beklimmen. Gisteren werd daar Kraantje Pappie als de ultieme afsluiter van de zilveren editie aan toegevoegd.

Kraantje Pappie

Voor Kraantje Pappie is het Slotpark geen onbekend terrein. Twee keer eerder stond de hiphopartiest op het Parkfeest en bewees hij dat hij met zijn unieke, vaak off-beat en overdreven manier van rappen het park kan omtoveren tot de ‘allerleukste party van het dorp’! Van zijn nieuwe hit: ‘Zin in de Zomer Man’ tot aan zijn tongbreker: ‘Best Wel Een Ding’, Lil Craney is van alle markten thuis!

Kaarten voor vrijdag en zaterdag

Los van de familiedag op zondag kun je ook op vrijdag en zaterdag genieten van de beste muziek in het Slotpark. Op vrijdag staan er beste tributebands op het programma en op zaterdag onder ander Krezip, Emma Heesters en Rondé. Tickets zijn te koop via www.parkfeest.nl/tickets. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag. Je kunt je tickets en passe-partouts kopen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen