Op weg naar het Parkfeest: Rondé

Foto: Rondé

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Rondé.

Rondé

Rondé ontstond in het voorjaar van 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. In april nam de band deel aan “Herman Brood Academie on Tour”, een korte tournee langs verschillende Nederlandse poppodia. In september 2014 was de groep als OOR Talent deelnemer aan de Popronde en in 2015 stond de band voor het eerst op het podium van het Parkfeest. Dat smaakte naar meer, want in 2016 waren zij opnieuw te gast in het Slotpark. Op 13 januari 2017 verscheen het gelijknamige debuutalbum, Rondé. Ruim twee jaar later volgde het tweede album getiteld Flourish. Vorig jaar won Rondé de Schaal van Rigter voor de meest gedraaide single ‘Hard to Say Goodbye’. En op zaterdag 3 juni staan ze wederom op het Parkfeest tijdens de festivalzaterdag!

Tickets

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen