Jacco van Beek stopt als voorzitter van het Parkfeest

Foto: St. Parkfeest Oosterhout

Voorzitter Jacco van Beek heeft aangegeven dat hij zijn zakelijke werkzaamheden, privéleven en het Parkfeest niet goed kan combineren. Hij legt daarom per direct zijn taken neer.

Voorzitter Parkfeest

Donderdag heeft het bestuur van Stichting Parkfeest Oosterhout bekendgemaakt dat voorzitter Jacco van Beek zijn taken per direct heeft neergelegd. “Jacco heeft aangegeven dat hij zijn zakelijke werkzaamheden, privéleven en de drukke bezigheden voor het Parkfeest niet voldoende heeft kunnen combineren. Jacco heeft zijn rol als voorzitter daarom per direct opgezegd.” Het huidige dagelijks bestuur gaat na de aankomende editie van het Parkfeest op zoek naar een opvolger voor Jacco, die pas een jaar geleden de voorzittershamer overnam van Jos Zimmerman.

Kaartverkoop loopt goed

De 26e editie van het Parkfeest gaat natuurlijk gewoon door zoals gepland. Bestuurslid Bart Heppenhuis geeft aan dat het ondertussen met de kaartverkoop goed loopt. Bart: “Je ziet dat we tot nu toe minder weekendkaarten, de voormalige passepartouts, hebben verkocht. Maar juist de losse vrijdag- en zaterdagkaarten zitten enorm in de lift. Wat vooral leuk is om te zien is dat we door breder te programmeren ook een bredere doelgroep aanspreken. Zo komen er vaste bezoekers op vrijdagavond genieten van de tribute bands en zie je op zaterdag ook ouders met kinderen van verder weg naar Oosterhout komen, onder andere voor het optreden van Flemming.”

Flemming, Danny Vera & Ilse DeLange

Tijdens deze editie van het Parkfeest kun je op vrijdagavond 24 mei genieten van tribute bands zoals 1984 (Simple Minds), Familie van Dijk (De Dijk), Elton John Tribute, Steamy Windows (Tina Turner) en The Scientist (Coldplay). Zaterdagavond 25 mei kun je genieten van De Oorzaak, Turmoil, Hannah Mae, Mell VF, Splendid, Roxanne Hazes, Flemming, Danny Vera & Ilse DeLange. Tickets voor vrijdag kosten 19,50 euro per stuk, tickets voor zaterdag 37,50 euro per stuk en een weekendticket (passe-partout) kost 49,50 euro. Na Koningsdag worden de namen voor de familie-zondag 26 mei bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen