Het spoorboekje van de Parkfeestvrijdag

Foto: Oosterhout Nieuws

Vandaag is de start van het driedaagse Parkfeest in het Slotpark. Oosterhout Nieuws zet per dag de belangrijkste dingen voor je op een rijtje!

Programma

Vanavond om 18.00 uur opent het Slotpark weer haar poorten voor de 26e editie van het Parkfeest. Vandaag is het tributenight en staan de beste tributebands op het podium. Om 19.00 start 1984 (Simple Minds), gevolgd door Familie van Dijk (De Dijk) om 20.00 uur, Just Like Elton (Elton John) om 20.45 uur, Steamy Windows (Tina Turner) om 21.45 uur en de avond wordt vanaf 22.30 uur afgesloten door The Scientists (Coldplay).

Weersvoorspellingen

Het KNMI heeft tussen vrijdagmorgen 8.00 en ’s nachts 4.00 uur code geel afgekondigd voor Noord-Brabant. Volgens het weerinstituut is er kans op enkele stevige onweersbuien met kans op veel regen in korte tijd en hagel. Wanneer we naar buienradar kijken kan het in Oosterhout vooral vanmiddag tussen 11.00 en 15.00 uur flink losgaan qua noodweer, maar zijn er tegen de avond waarschijnlijk volop droge momenten. Bestuurslid Bart Heppenhuis laat aan Oosterhout Nieuw weten dat hoewel de weersvoorspellingen niet bijzonder mooi zijn er op dit moment (vrijdagmorgen 7.00 uur) nog niks aan het programma wordt aangepast. Het blijft wel fris met een graadje of 17 tot 20. Een (regen)jas is dus zeker aan te bevelen, een paraplu is op het festivalterrein niet toegestaan.

Cashless festival

Tijdens het Parkfeest kun je in het Park je drankje of lekkere happen afrekenen per pin bij de bar of foodkraam. Je hebt dus geen contact geld nodig in het park. Kun je om welke reden geen gebruik maken van cashless betalen, dan biedt de organisatie de mogelijkheid om bij de kassa op de Heuvel je contante geld om te zetten naar een cashcard. Je betaalt bij de kassa het bedrag dat je op deze kaart wil plaatsen zodat je met deze kaart in het park kunt betalen. Let op! Voor het opwaarderen van deze kaart wordt enkel briefgeld aangenomen!

Nieuwe bekersysteem

Voor drankjes werkt het Parkfeest met statiegeldbekers om het park schoon te houden. Je betaalt voor iedere eerste beker 50 cent statiegeld. Heb je je drankje op? Gooi je beker niet weg, maar ruil deze bij het bestellen in voor een nieuwe. Geen beker in te leveren? Dan betaal je weer 50 cent. Gooi je laatste beker in een van onze afvaltonnen om zo de goede doelen te steunen. Voor pitchers betaal je borg. Deze borg kun je ieder gewenst moment laten retourpinnen bij de barren.

Kaarten

Voor Parkfeestvrijdag en Parkfeestzaterdag zijn er nog kaarten te koop. Tickets voor vrijdag kosten 19,50 euro per stuk, tickets voor zaterdag 37,50 euro per stuk en een weekendticket (passe-partout) kost 49,50 euro. Via de onderstaande link kun je eenvoudig online kaarten kopen. Verder is het goed om te weten dat het tijdens Koopavond tot 21.00 uur betaald parkeren is, maar dat je je auto gratis kunt parkeren op het Slotjesveld. Zowel bij Ingang Ridderstraat als Ingang Heuvel is er een bewaakte fietsenstalling, je betaalt hiervoor 1 euro per fiets per avond.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen