Het spoorboekje van de Parkfeestzaterdag

Foto: Oosterhout Nieuws

Vandaag is de tweede dag van het driedaagse Parkfeest in het Slotpark. Oosterhout Nieuws zet per dag de belangrijkste dingen voor je op een rijtje!

Programma

Na een natte start op vrijdagavond is het vandaag tijd voor de tweede dag van het Parkfeest. En zorg dat je op tijd in het Slotpark staat wanneer je niets wilt missen. Het park gaat om 15.00 uur open en om 15.15 uur staat Roxanne Hazes al op het podium. Daarna is het de beurs aan achtereenvolgens: De Oorzaak (16.15 uur), Flemming (17.00 uur). Turmoil (18.00 uur), Splendid (18.45 uur), Hannah Mae (19.45 uur). Danny Vera (20.30 uur), Mell VF (21.30 uur) en als laatste vandaag Ilse de Lange om 22.30 uur.

Weersvoorspellingen

Weeronline voorspelt voor vanochtend op grote schaal regen. De regen zal echter niet de hele dag aanhouden; in de loop van de middag wordt het namelijk overwegend droog. De middag zal een afwisseling zijn van wolken, zon en een enkele bui. In de avond wordt het weerbeeld aanzienlijk beter. De laatste wolken zullen verdwijnen en het zal overal droog zijn, wat zorgt voor een prachtige, zonnige avond. Echt een avond om in het Slotpark met vrienden te genieten van een sfeervol Parkfeest! De temperatuur blijft echter aan de frisse kant, met waarden die variëren van ongeveer 17 tot 20 graden Celsius. Een lichte jas of een vest meenemen is dus een goede raad! Overigens is het ook goed om te weten dat op het festivalterrein een paraplu niet is toegestaan.

Cashless festival

Tijdens het Parkfeest kun je in het Park je drankje of lekkere happen afrekenen per pin bij de bar of foodkraam. Je hebt dus geen contact geld nodig in het park. Kun je om welke reden geen gebruik maken van cashless betalen, dan biedt de organisatie de mogelijkheid om bij de kassa op de Heuvel je contante geld om te zetten naar een cashcard. Je betaalt bij de kassa het bedrag dat je op deze kaart wil plaatsen zodat je met deze kaart in het park kunt betalen. Let op! Voor het opwaarderen van deze kaart wordt enkel briefgeld aangenomen!

Nieuwe bekersysteem

Voor drankjes werkt het Parkfeest met statiegeldbekers om het park schoon te houden. Je betaalt voor iedere eerste beker 50 cent statiegeld. Heb je je drankje op? Gooi je beker niet weg, maar ruil deze bij het bestellen in voor een nieuwe. Geen beker in te leveren? Dan betaal je weer 50 cent. Gooi je laatste beker in een van onze afvaltonnen om zo de goede doelen te steunen. Voor pitchers betaal je borg. Deze borg kun je ieder gewenst moment laten retourpinnen bij de barren.

Kaarten

Er zijn voor vandaag nog tickets te koop. Deze kosten 37,50 euro per stuk en kun je eenvoudig online kopen via de link onderaan dit artikel. Verder is het goed om te weten dat je je auto gratis kunt parkeren op het Slotjesveld. Zowel bij Ingang Ridderstraat als Ingang Heuvel is er een bewaakte fietsenstalling, je betaalt hiervoor 1 euro per fiets per avond.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen