Het spoorboekje van de Parkfeestzondag

Foto: Oosterhout Nieuws

Vandaag is alweer de laatste van het Parkfeest in het Slotpark. Oosterhout Nieuws zet de belangrijkste dingen voor je op een rijtje!

Programma

Na een heerlijke zaterdagavond qua zowel weer als muziek en gezelligheid, is het vandaag alweer de laatste dag van het Parkfeest 2024. En zorg dat je op tijd in het Slotpark staat wanneer je niets wilt missen. Heb je een lunchkaart weten te bemachtigen, dan kun. je het Oosterhoutse gezegde ‘Eerst Eten’ in praktijk brengen voordat je gaat genieten van de muziek. Vandaag trapt de winnares van de zangwedstrijd De Nieuwe Strot om 13.30 uur af, gevolgd door VUIG (14.15 uur), Amina (15.00 uur), Trobi (15.45 uur), Ed Struylaart (16.45 uur), Toontje Lager (17.30 uur), Starfish (18.30 uur), Abel (19.15 uur), Kuzko (20.15 uur) en het Parkfeest sluit om 21.00 uur af met Steam Sister.

Weersvoorspellingen

Het KNMI heeft voor zondag tussen 14.00 en 20.00 uur code geel afgekondigd voor Noord-Brabant wegens kans op onweersbuien met plaatselijk windstoten van 60-70 km/uur. Maar wie rond 14.00 uur naar buiten keek, zag dat het allemaal wel mee zal vallen en er geen reden is om niet naar het Park te gaan. Weeronline waarschuwt wel dat je er rekening mee moet houden dat het weer vanmiddag snel kan omslaan. Er trekken enkele lijnen met regen en onweer over het land, maar het is niet precies te voorspellen waar die zullen vallen. Er kunnen ook plensregens en hagelbuien ontstaan met zware windstoten, maar wellicht komt het Slotpark er vandaag goed vanaf. Het wordt niet koud, zo’n 23 graden. In de avond klaart het weer op met droge periodes. Overigens is het ook goed om te weten dat op het festivalterrein een paraplu niet is toegestaan.

Cashless festival

Tijdens het Parkfeest kun je in het Park je drankje of lekkere happen afrekenen per pin bij de bar of foodkraam. Je hebt dus geen contact geld nodig in het park. Kun je om welke reden geen gebruik maken van cashless betalen, dan biedt de organisatie de mogelijkheid om bij de kassa op de Heuvel je contante geld om te zetten naar een cashcard. Je betaalt bij de kassa het bedrag dat je op deze kaart wil plaatsen zodat je met deze kaart in het park kunt betalen. Let op! Voor het opwaarderen van deze kaart wordt enkel briefgeld aangenomen!

Nieuwe bekersysteem

Voor drankjes werkt het Parkfeest met statiegeldbekers om het park schoon te houden. Je betaalt voor iedere eerste beker 50 cent statiegeld. Heb je je drankje op? Gooi je beker niet weg, maar ruil deze bij het bestellen in voor een nieuwe. Geen beker in te leveren? Dan betaal je weer 50 cent. Gooi je laatste beker in een van onze afvaltonnen om zo de goede doelen te steunen. Voor pitchers betaal je borg. Deze borg kun je ieder gewenst moment laten retourpinnen bij de barren. Verder is het goed om te weten dat je je auto gratis kunt parkeren op het Slotjesveld. Zowel bij Ingang Ridderstraat als Ingang Heuvel is er een bewaakte fietsenstalling, je betaalt hiervoor 1 euro per fiets.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen