112

Tiental arrestaties na mogelijke schietpartij op verlengde van de Vijfeikenweg

Foto: politie.nl

Vannacht is er een melding gemaakt van een mogelijke schietpartij op Oosterhoutseweg, het Rijense gedeelte van de weg tussen Oosterhout en Rijen. De politie rukte met groot materieel uit.

Getrokken wapens

Rond 1.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een schietpartij op de Oosterhoutseweg in Rijen, het verlengde van de Vijfeikenweg. Volgens onze collega’s van Gilze en Rijen Nieuws kwamen er een tiental politie-eenheden en een arrestatieteam ter plaatse. Met getrokken wapens werden zeker 10 inzittenden van verschillende voertuigen één voor één uit hun auto’s gepraat waarna ze werden geboeid.

Onderzoek

Volgens de politie zijn er geen mensen met schietwonden, maar werd er wel een ambulance opgeroepen voor iemand met een hoofdwond. Een politiehelikopter heeft de situatie vanaf de lucht in de gaten gehouden. Rond 03:00 uur arriveerde een arrestantenbus die de verdachten over bracht naar het cellencomplex. De politie is vannacht met honden aan het zoeken geweest naar sporen in de omgeving. Hoe lang het onderzoek nog gaat duren is niet bekend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0