112

Het was weer raak op de Vijf Eikenweg

Foto: Oosterhout Nieuws

Zaterdagmiddag heeft aan het begin van de middag weer een ongeval plaatsgevonden op de Vijf Eikenweg tussen Oosterhout en Rijen. De weg was tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Voornamelijk blikschade

Twee automobilisten zagen te laat dat verkeersregelaars het verkeer op de Vijf Eikenweg stil zetten. Daardoor knalde op beide rijrichtingen auto’s op elkaar. De verkeersregelaars waren ingezet om een loopevenement in goede banen te leiden.  Hoewel er enkele ambulances waren opgetrommeld, hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis en was er vooral blikschade.

Laagste score verkeersveiligheid

De Vijf Eikenweg is de afgelopen periode vaker in het nieuws doordat er veel ongevallen plaatsvinden. De provinciale weg N631, de Vijf Eikenweg tussen Oosterhout en Rijen, kreeg vorig jaar de laagste waardering van 1 ster voor de veiligheid in een onderzoek van RTL Nieuws. Op deze weg vielen tussen 2014 en 2016 maar liefst 11 verkeersslachtoffers bij 61 geregistreerde ongevallen. Er waren in die periode 2 dodelijke ongevallen, 4 ziekenhuis ongevallen, 4 ongevallen met lichtgewonden en 51 blikschadeongevallen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden