112

30-jarige Oosterhouter wil aangehouden worden en vernielt politieauto

Foto: politie.nl

Een 30-jarige Oosterhouter is zondagavond in Breda aangehouden voor vernieling en heling. Omdat hij in eerste instantie niet werd aangehouden vernielde hij enkele auto’s waaronder een politieauto.

Gestolen bromfiets

Op zondag 12 mei 2019 om 22.00 uur werden agenten in een surveillanceauto aangesproken op het Chasséveld in Breda voor het politiebureau. Een man gaf aan dat hij een gestolen bromfiets bij zich had. De agenten stelden een onderzoek in maar de bromfiets die hij bij zich had bleek (nog) niet als gestolen gesignaleerd te staan. Maar omdat het wel leek of de bromfiets gestolen was, omdat het contactslot vernield was, is hij toch door de agenten in beslag genomen. Maar de man werd vooralsnog niet aangehouden.

Vernieling auto’s

Toen de agenten binnen in het bureau de zaak administratief af werkten kwam de melding dat de man voor het bureau enkele auto’s vernielde. Daar bleek ook een politieauto bij te zitten. De verdachte, een 30-jarige Oosterhouter, is toen aangehouden. Hij zou drie auto’s op de parkeerplaats en een politieauto vernield hebben.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden