112

Hockeyclub De Warande roept op mee te zoeken naar Sacco

Foto: Politie.nl

Het bestuur van hockeyclub De Warande roep leden en andere vrijwilligers op om vanmorgen mee te gaan zoeken naar de vermiste Sacco Tange.

Zoektocht

Het betreft de 53-jarige Izaak Joost Tange, roepnaam Sacco, die sinds zondag 13 oktober rond 10.00 uur wordt vermist in de omgeving van de Eline Verelaan in de wijk Vrachelen 2. Sacco Tange is de vader van twee jeugdleden van hockeyclub De Warande en hij is actief in het klusteam van de vereniging als vrijwilliger. Daarom heeft het bestuur haar leden via Facebook opgeroepen om vanmorgen mee te gaan zoeken samen met een groep speciale veteranen die zijn verbonden aan de politie. Er wordt gezocht in de omgeving van de Vrachelse Heide, dicht bij de plaats waar hij voor het laatst is gezien.

Help mee!

De politie stelt het op prijs dat ook vrijwilligers, onder begeleiding van de politie, gaan helpen zoeken. Diegenen die willen helpen kunnen zich vanmorgen melden om 10.00 uur bij het pannenkoekenhuis Koeckers aan het Ruiterspoor 71 in Den Hout. Als je verder informatie hebt waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden