112

Opnieuw coniferen in brand in de wijk Oosterheide

Foto: politie.nl

Zondagavond is de brandweer opnieuw uitgerukt voor een coniferenbrand in de wijk Oosterheide. Dat was de derde keer dit weekend.

Coniferenbrand

Zondagavond werd om 22.44 uur de brandweer opgeroepen voor een coniferenbrand aan de Pascallaan ter hoogte van de Voltastraat in de wijk Oosterheide. De bewoners waren ten tijde van de brand niet thuis, maar buurtbewoners hebben met tuinslangen de brand al snel weten de blussen. De brandweer heeft de coniferenhaag nog nagekeken, maar hoefde niets mee te blussen. Uiteraard wordt onderzocht hoe de brand kon ontstaan, maar vuurwerk wordt zeker niet uitgesloten.

Derde keer dit weekend

Deze coniferenbrand was de derde van dit weekend in de wijk Oosterheide. Zaterdagavond werd de brandweer ook al opgeroepen voor een coniferenbrand aan de Guido Gezellelaan. Volgens wijkagent Aad van Wensen was het dit weekend ook al raak in de Van Lennepstraat. Hij laat via Twitter weten dat vuurwerk dat door jongeren in de coniferen werd gegooid daarbij de oorzaak was van de brand. De wijkagent roept iedereen die iets heeft gezien op om dit te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen