112

33-jarige man aangehouden aan de Boerhaavelaan tijdens opnames Alberto Stegeman

Foto: Politieteam Dongemond

Donderdagavond is een 33-jarige man aangehouden onder toeziend oog van een cameraploeg van onderzoeksjournalist Alberto Stegeman.

Alberto Stegeman

Surveillerende agenten keken donderdag rond 20.00 uur wel even op toen zij een cameraploeg achter een man aan zagen lopen op de Boerhaavelaan in de wijk Oosterheide. Het bleek een cameraploeg te zijn van onderzoeksjournalist Alberto Stegeman, vooral bekend zijn undercover-acties. Met de camera in de hand onderzoekt hij vele misstanden welke veelal worden uitgezonden op SBS6.

Aangehouden en ingesloten

De man die door de cameraploeg achterna werd gezeten sprak de surveillerende agenten aan. Toen deze de indentiteit van de man natrokken bleek hij gesignaleerd te staan om buiten heterdaad aangehouden te worden op verdenking van een vermogensdelict. Hierop werd wij de verdachte aangehouden, onder toeziend oog van de cameraploeg van Alberto Stegeman. De verdachte, een 33 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is overgebracht naar het cellencomplex, waar hij is ingesloten voor nader onderzoek. Het is niet bekend waarvoor hij door Alberto Stegeman werd gezocht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen