112

Wapens en drugs gevonden bij inval woning Ranonkelstraat

Foto: Politie.nl

Woensdagmorgen heeft de politie in een woning aan de Ranonkelstraat in de wijk Oosterheide drugs en wapens aangetroffen.

Inval woning Ranonkelstraat

De Ondersteuningsgroep van Politie Zeeland-West-Brabant viel vanmorgen vroeg een woning aan de Ranonkelstraat in de wijk Oosterheide binnen samen met collega’s uit het basisteam, de districtsrecherche en de digitale recherche. Zij werkten al langere tijd mee aan een onderzoek dat draaide op het adres.

Drugs en wapens

Bij de inval werd onder andere heroine, hennep, een boksbeugel, pepperspray en munitie aangetroffen en in beslag genomen. Een aangehouden verdachte betreft de bewoner van het pand, de ander is een 40-jarige man uit Oosterhout. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze later vandaag een verklaring mogen afleggen. De gemeente Oosterhout heeft de woning direct, op basis van de Wet Damocles, voor drie maanden gesloten.

Illegale prostitutie

Via Meld Misdaad Anoniem meldden meerdere anonieme getuigen dat er sprake zou zijn van illegale prostitutie vanuit deze woning. Hiervoor vonden de politiemensen aanwijzingen. Ook die bevindingen worden meegenomen in het onderzoek tegen de verdachten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen