Politie zoekt brutale dieven die ouder echtpaar hebben beroofd

Foto: Bureau Brabant (politie.nl)

De politie is op zoek naar twee brutale dieven die op 2 juni een ouder echtpaar in Oosteind in hun eigen huis hebben beroofd.

Brutale roof

Twee mannen sluipen vrijdagmiddag 2 juni 2023 een vrijstaande woning in Oosteind in terwijl de bewoners, een ouder echtpaar, in de voortuin bezig zijn. De dieven gaan via de achterzijde naar binnen. Als de bewoners weer terug naar binnen gaan worden ze geconfronteerd met de dieven die net via de trap naar beneden komen.

Buit met emotionele waarde

De insluipers gaan er als een haas vandoor.  Ze maken sieraden en contant geld buit. De sieraden hebben voor de gedupeerden veel emotionele waarde.Het gaat om onder meer de ringen van de gouden bruiloft maar ook een gouden horloge, een gouden armband en een gouden ketting.

Heb jij meer informatie?

De bijgevoegde foto’s zijn van de daders. Ze waren in het zwart gekleed, zijn vrij tenger en zijn een jaar of 25. De politie wil graag weten wie de inbrekers (her)kent en waar zij te vinden zijn. Daarnaast wil de politie weten of de gestolen sieraden bij iemand te koop zijn aangeboden. Heb jij meer informatie? Bel dan met 0900-8844 (zaaknummer 2023137333) of vul het online tipformulier in via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen