Update: Bewoonster (63) bij woningoverval beroofd van portemonnee

Foto: Jeroen Stuve / Stuve Fotografie

Een 63-jarige vrouw is in de nacht van dinsdag op woensdag in haar woning aan de Kegelstraat in het centrum door twee mannen overvallen.

Woningoverval Kegelstraat

De overval werd woensdag 13 december omstreeks 5.20 uur door een buurtbewoner gemeld. De bewoonster vertelde dat ze wakker werd toen er twee mannen bij haar in de slaapkamer stonden. De overvallers hadden hun gezicht bedekt en riepen dreigend om geld. Ze zijn er vandoor gegaan met een portemonnee. Het slachtoffer raakte niet gewond maar is wel enorm geschrokken. De overvallers waren de woning binnen gedrongen.

Getuigenoproep

Rechercheurs bevragen buurtbewoners en kijken naar eventuele camerabeelden. Het zou gaan om een lange en wat kleinere dader. Heb jij tussen 05.00 en 06.00 uur de daders in de omgeving van de Kegelstraat gezien of heb je andere informatie over de overvallers? Bel dan met de politie in Oosterhout via 0900-8844 en vermeldt het dossiernummer 2023315688. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie heeft van het slachtoffer een uitgebreide aangifte opgenomen. Zij verklaart dat de overvallers hun gezicht bedekt hadden en dreigend om geld riepen. Ze heeft echter geen mes gezien. Aanvankelijk werd dit in de melding wel aangegeven waarna het ook in de berichtgeving over deze overval werd opgenomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen