Oud-voetballer Wanny van Gils op 59-jarige leeftijd overleden

Foto: Wanny van Gils

Ex-profvoetballer Wanny van Gils is op 59-jarige leeftijd overleden. Dat lezen we op de Facebookpagina van VV Oosterhout. Wanny speelde als voetballer bij NAC in Breda, Willem II in Tilburg en later was hij onder andere als trainer verbonden aan TSC en VV Oosterhout.

DVG Financiële Diensten

Wanny is in Oosterhout ook bekend als ondernemer. Hij was directeur van DVG Financiële Diensten aan het Basiliekplein. Na zijn middelbare schoolopleiding heeft hij nog 2 jaar rechten gestudeerd, maar dat lag hem niet echt. Via een medewerker van een assurantiekantoor in Oosterhout werd hij in contact gebracht met een eenmanskantoor in verzekeringen en makelaardij in Raamsdonksveer. Zijn werkzaamheden daar waren goed de combineren met het spelen bij NAC-Breda. Na daar 20 jaar werkzaam te zijn geweest startte hij samen met een collega in 1999 DVG Financiële Diensten.

Reactie VV Oosterhout

Hieronder de reactie van VV Oosterhout, welke zij op Facebook hebben gezet:

“Hedenochtend kwam ons het vreselijke nieuws betreffende het overlijden van Wanny van Gils ter oren. In de twee periodes waarin Wanny aan onze vereniging verbonden is geweest hebben wij Wanny leren kennen als een bevlogen vakman die zijn team dingen wilde bijbrengen. Zijn passie voor en kijk op het voetbalspel zullen ons bijblijven. Wij wensen alle familieleden, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit vreselijke verlies.
Namens het Bestuur”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen