Familie de Bont start nieuwe twirl- en dansvereniging Salire

Baton
Foto: Salire

De Oosterhoutse Femke de Bont werd al meerdere malen kampioen twirlen. Maar wat doe je als je vereniging wordt opgeheven? Je start gewoon je eigen club!

Geen vereniging meer om te trainen

Twirling is een showsport waarin gewerkt wordt met een baton (stok) tijdens gymnastiek- en dansoefeningen op ritmische muziek. De Oosterhoutse Femke de Bont werd er al diverse malen kampioen mee en speelt mee aan de top van de wereld. Jarenlang was ze trouw lid van Reflex in Breda. Maar deze vereniging is gestopt. En de dichtstbijzijnde vereniging Rizado uit Waalwijk gaat ook stoppen. Femke had dus geen vereniging meer om te trainen.

Twirl- en dansvereniging Salire

Maar in plaats van te gaan zoeken naar een nieuwe vereniging richten Femke en haar moeder Miriam gewoon een nieuwe twirl- en dansvereniging op! Een nieuwe vereniging die gaat trainen in Oosterhout en waar meer leden altijd welkom zijn. De naam wordt Salire, wat zo veel wil zeggen als opstaan, omhoog gaan en rijzen. Lijkt het jou ook leuk om de twirlsport (weer) eens te proberen? Mail dan voor meer informatie met Femke en Miriam de Bont op het mailadres [email protected]

Reacties

article
38504
De Oosterhoutse Femke de Bont werd al meerdere malen kampioen twirlen. Maar wat doe je
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20181210/familie-bont-start-nieuwe-twirl-en-dansvereniging-salire/
2018-12-10T06:22:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/10062216/Baton.jpg
Nieuws, Sport