Hope4Life organiseert Benefietdiner voor Roparun in het Floraliapark

Foto: Team Hope4Life

Op zaterdag 18 mei kun je lekker rijsttafelen voor het het goede doel! Team Hope4Life en de Eetkamer organiseren dan een benefietdiner in het FloraliaPark waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting Roparun gaat.

Team Hope4Life

Vorig jaar deed een groep enthousiaste lopers voor het eerst mee aan de Roparun. Vanuit de startlocatie Hamburg hebben zij in estafette meer dan 562 kilometer afgelegd naar Rotterdam. Hiermee hebben zij geld opgehaald om het om het leven van kankerpatiënten te verbeteren. Ook dit jaar gaat het Team Hope4Life met Pinksteren weer meedoen en proberen een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen voor het goede doel.

Eerst Eten…

Om extra geld op te halen organiseert Team Hope4Life samen met de Eetkamer in het FloraliaPark aan de Beneluxweg op zaterdag 18 mei een benefietdiner. Voor slechts 17,50 euro kun je aanschuiven en lekker rijsttafelen voor het goede doel. Van iedere maaltijd zal direct 10 euro naar het goede doel gaan. Heb je geen tijd of houd je niet van rijst, dan kun je Team Hope4Life ook sponsoren door ROPARUN174 per sms te verzenden naar het telefoonnummer 4333. Dit kost je 3 euro per verzonden bericht.

Over Stichting Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden