Sportprijs 2019: draag nu jouw sportheld voor

Foto: MOOVE Oosterhout (Via Facebook)

Op woensdag 29 januari 2020 zullen tijdens het Sportgala in theater De Bussel de gemeentelijke sportprijzen 2019 worden uitgereikt. In de aanloop naar het gala kunnen sportverenigingen en inwoners van Oosterhout kandidaten voor een van de sportprijzen voordragen aan de nominatiecommissie Sportprijzen.

Uitblinkers

Heb jij een uitblinker in je vereniging? Een team dat een bijzondere prestatie heeft geleverd? Of een vrijwilliger die zich onuitputtelijk inzet voor de sport? Geef ze de kans en eer om een van de Sportprijzen van de gemeente Oosterhout te winnen! Nomineer hem, haar of het team uiterlijk 22 november 2019 voor:

  • Sportvrouw van het jaar 2019
  • Sportman van het jaar 2019
  • Sportploeg van het jaar 2019
  • Sporttalent van het jaar 2019
  • De gemeentelijke sportprijs voor iemand die zich bijzonder heeft onderscheiden ter stimulering van het sporten in het algemeen. Aan deze prijs is een geldbedrag van € 900,- verbonden.

Sportgala in De Bussel

Op woensdag 29 januari 2020 zullen tijdens het Sportgala in theater De Bussel de gemeentelijke sportprijzen 2019 worden uitgereikt. In de aanloop naar het gala kunnen sportverenigingen en inwoners van Oosterhout kandidaten voor een van de sportprijzen voordragen aan de nominatiecommissie Sportprijzen. De commissie doet op basis daarvan een voordracht aan het college van burgemeester en wethouders, dat het officiële besluit neemt wie de Sportprijzen wint. Alle genomineerden worden uitgenodigd voor het Sportgala en ontvangen een fraaie herinneringsmedaille.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0