Judogoud voor Mary Jane Niedziela in België

Foto: Sportschool Chikara

Afgelopen weekend heeft Mary Jane Niedziela van Sportschool Chikara de gouden plak gewonnen bij een internationaal judotoernooi in het Belgische Tongerlo.

Internationaal judotoernooi

Zes judoka’s van Sensei Johan van Heugten van Sportschool Chikara deden afgelopen weekend mee aan een internationaal judotoernooi in het Belgische Tongerlo België. Om precies 11.00 uur werd er in sportcentrum Tongerlo gestart met de wedstrijden voor de jongste judoka’s. Er waren veel toeschouwers aanwezig om de deelnemers aan te moedigen. Bovendien bestonden de judopoules uit zes personen. Iedereen moest dus vijf keer judo-en, voordat hij of zij in de prijzen kon vallen.

Diverse medailles mee naar Oosterhout

Mary Jane Niedziela wist ’n prachtige eerste plaats te behalen. De tweede prijs was voor Yagmur Sahin. Een gezamenlijke derde prijs was voor Kaan Mustafa en Noah Mbatat. De 12 jarige Johan Barel werd ingedeeld bij de verkeerde leeftijdscategorie. Hij kwam bij de 13,14 en 15 jarige judoka’s terecht, die veel sterker waren en meer techniek beheersten dan hij. Toch wist hij op een sportieve manier zijn partijen af te maken en een knappe vierde plaats te behalen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden