Diverse medailles voor De Warande bij Brabantse Kampioenschappen zwemmen

Foto: OZ&PC De Warande (via Facebook)

Afgelopen weekend werden diverse medailles mee naar Oosterhout genomen van het eerste deel van de Brabantse Kampioenschappen zwemmen.

Brabantse Kampioenschappen

De Brabantse Kampioenschappen zwemmen worden over twee weekenden gezwommen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Tijdens het afgelopen eerste weekend werden er door diverse zwemmers van OZ&PC De Warande prima prestaties en diverse medailles terug naar Oosterhout genomen.

Mooie prestaties

Evy Krempel, Luna van Tilburg, Yasmine Luyten en Maaike van Heeswijk wisten een gouden plak te behalen met de 4 x 100 meter vrije slag. Een tweede plaats voor Damian Waas op de 100 meter wisselslag en een derde plaats op de 100 meter vlinderslag. Yasmine Luyten werd derde op de 200 meter schoolslag. Bij de mixed junioren werd het team van Damian, Yasmine, David en Luna derde bij de 4 x 50 vrije slag. Bij de mixed jeugd wisten IJsbrand, Celine, Thomas en Esmee zelfs een tweede plaats te behalen bij de 4x 50 meter. Daarnaast werden er 17 persoonlijke records verbeterd en staat de Warande op een verdienstelijke 9e plaats in het algemene medaille klassement van de 33 deelnemende verenigingen. Volgende week wordt deel twee van de Brabantse Kampioenschappen gezwommen, wederom in Eindhoven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden